Ovesné čokoládové srdce

13. srpna 2014 v 19:11 | Elinda |  Koláče, buchty, muffiny, řezy, dortíky
Chtěla jsem si upéct něco pro sebe na snídani a mlsání, takže bylo jasné, že to musí být z ovesných vloček. A musí to být hodně kakaové. Netrvalo mi ani pět minut než jsem do mísy naházela všechny ingredience a toto dokonalé srdíčko bylo na světě. A bylo naprosto vynikající. Snědla jsem ho ještě ten den a už se nemůžu dočkat, až si ho upeču znovu. Určitě ho zkuste, je to jednoduché, rychlé a dobré :) A hlavně čokoládové :33




Suroviny: 100g ovesných vloček
1 balíček čokoládových Bebe sušenek (můžete použít i Bebe Mini)
1 vejce
8 lžic mléka
1 vrchovatá lžička rozpustné kávy
4 vrchovaté lžičky holandského kakaa
1 vrchovatá lžička skořice
1/2 lžičky prášku do pečiva
1/2 sáčku čokoládového pudinku
1 lžíce medu
50g rozinek
mandle na ozdobení

Postup:
V míse smícháme vločky,nadrcené sušenky(rozválené válečkem), kávu, kakao, skořici, pudink a prášek do pečiva. Přidáme vejce a mléko a pořádně promícháme. Pak důkladně vmícháme med a nakonec vsypeme rozinky. Těsto rozprostřeme do olejem vymazané srdíčkové formy a podle sebe můžeme vršek dozdobit mandlemi (například vytvořit z mandliček srdce jako já). Dáme péct na 180°C cca na 20 minut.
A vuala, máme hotovo. Přeju vám dobrou chuť! :))
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama